fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryRaspisan oglas za izbor izvršnog direktora Montenegroberze

Raspisan oglas za izbor izvršnog direktora Montenegroberze

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Montenegroberza raspisala je danas oglas za izbor i imenovanje izvršnog direktora i sekretara te kompanije.

Iz Montenegroberze je saopšteno da je oglas otvoren do ponedjeljka.

“Kandidati zainteresovani za prijavljivanje na oglas osim ličnog ugleda i profesionalne sposobnosti potrebno je da imaju visoko obrazovanje i da po odredbama iz Zakona o tržištu kapitala nemaju ograničenja za imenovanje”, navodi se u oglasu.

Od zainteresovanih kandidata se očekuje iskustvo u finansijskom sektoru i visok nivo poznavanja fnansijskih instrumenata, aktivno znanje engleskog jezika, zdravstvena sposobnost i da osoba nije osuđivana za djela koja ga čine nedostojnim za obavljanje naznačene funkcije.

Poslodavac, pored redovne i stimulativne zarade, izabranom kandidatu će nakon dobijanja potrebne saglasnosti ponuditi menadžerski ugovor sa preciznim definisanjem međusobnih prava i obaveza.

Saglasnost na imenovanje se dobija od Komisije za tržište kapitala. Oglašeno radno mjesto predviđa zaposlenje sa punim radnim vremenom i rad na neodređeno vrijeme.

“Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio našeg uspješnog tima, molimo vas da dostavite prijavu sa radnom biografijom, kao i motivaciono pismo putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: [email protected]”, rekli su iz Montenegroberze.

Samo kandidati koji zadovoljavaju zadate uslove mogu biti pozvani na razgovor.

“Montenegroberza obavlja poslove organizatora tržišta u skladu sa odredbama Zakona o tržištu kapitala. Kontinuitet poslovanja od preko 25 godina i uspješna poslovna reputacija su odrednice po kojima se prepoznaje Montenegroberza”, zaključuje se u saopštenju.

Dugogodišnji direktor Montenegroberze, Gojko Maksimović, podnio je nedavno ostavku iz ličnih razloga.

Najčitanije