fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPromovisali Međunarodni karneval i uskršnje svečanosti u Budvi

Promovisali Međunarodni karneval i uskršnje svečanosti u Budvi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Budve, nevladina organizacija (NVO) Feštađuni i predstavnici hotela Avala i Maestra, promovisali su danas u Beogradu Međunarodni karneval, uskršnju manifestaciju „Od Uskrsa do Vaskrsa“ i praznične aranžmane u Budvi.

Predstavnica TO Budva Tijana Kotorac pozvala je sve da uskoro osjete mirise mora, zabave i radosti u Budvi tokom jubilarnog karnevala čije obilježavanje će početi 28. aprila, a trajati do 2. maja.

„Zadovoljstvo je i ovoga puta biti u Beogradu i pozvati sve drage ljude da nam budu gosti tokom prazničnih svečanosti, koji će otpočeti 9. aprila tradicionalnom manifestacijom „Od Uskrsa do Vaskrsa“, a čiji programi su, prije svega, namijenjeni najmlađima“, istakla je Kotarac.

Sandra Jablan iz NVO Feštađuni kazala je da će više od tri hiljade učesnika iz 60 zemalja svijeta učestvovati u najvećoj do sada karnevalskoj povorci 29. aprila.

„Čast nam je da, većini, uzvratimo gostoprimstvo i pokažemo koliko su „Feštađuni“ i Budva dobri domaćini“, rekla je Jablan.

Iz TO Budva su kazali da su specijalne praznične aranžmane, uskršnje i prvomajske, posebno porodične pakete, promovisali i predstavnici hotelijera, Milica Bulatović iz hotela Avala i Nataša Kuljača iz Maestrala.

Kako su rekli, svi prisutni novinari i predstavnici agencija dobili su i flajere Hotelske grupe Montenegro stars koji su tokom ovog perioda godine obezbijedili visoke popuste u svojim objektima.

Iz TO Budva su naveli da je specijalnu nagradu – petodnevni aranžman za dvije osobe – obezbjedio je danas i budvanski hotel „Slavija“.

U okviru jubilarnog karnevala koji se ove godine održava pod sloganom “Zaplešimo skupa, da nam srce jače lupa” u ponedjeljak, 1. maja, od 22 sata i 30 minuta veliki koncert će održati Vlado Georgiev.

Kako je saopšteno, Georgiev je zahvalio organizatorima i pozvao sve prisutne da uživaju u dobroj atmosferi i divnim kostimima, koje su imali priliku da vide i danas na svečanom koktelu.

Detaljan program 20. Međunarodnog karnevala u Budvi biće objavljen u srijedu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Milojko Spajic

Spajić čestitao Vučeviću

Podgorica, (MINA) – Crnogorski premijer Milojko Spajić čestitao je predsjedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću...