fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPromovisaće crnogorsku turističku destinaciju

Promovisaće crnogorsku turističku destinaciju

Luksemburg, Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu potpisao je marketinški ugovor sa luksemburškim avio-kompanijom Luxair, kojim se omogućava promocija crnogorske turističke destinacije kroz promotivni materijal tog prevoznika poput flajera, video spotova i radijskih reklama.

“Ovo formalizovanje saradnje pokazuje da je Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu pouzdan partner koji nema za cilj bilo kakvu profitabilnost, već naprotiv da omogući ono što je najbolje za svoj narod kako u dijaspori tako i u matici”, dodaje se u saopštenju Kulturno-informativnog centra.

Kako se navodi u ugovoru, fokus je na dvije linije, Luksemburg – Podgorica – Luksemburg i Luksemburg – Tivat – Luksemburg, koje su glavni motiv saradnje i potpisivanja predmetnog ugovora.

“Avioni će operirati jednom sedmično prema podgoričkom aerodromu, a od 15. maja, takođe jednom sedmično, i prema tivatskom. Ovaj sezonski let je produžetak saradnje sa kompanijom Luxair, čime se potvrđuje povjerenje koje nam je ukazano od početka saradnje”, dodaje se u saopštenju.

Pored regularnog sezonskog leta, u ponudi će biti i povoljni turistički aranžmani od 450 EUR, koji će uključiti avionsku kartu, smještaj u hotelu s doručkom i transfer od aerodorma do hotela i nazad.

“Luxair nudi jako povoljne karte i ovu priliku zaista ne treba propustiti”, rekli su iz Kulturno-informativnog centra.

Potpisivanje ugovora je, kako su ocijenili, još jedan jasan signal da Crna Gora stremi ozbiljnim izazovima i turističkom oporavku.

“Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju svim putnicima za dodatne informacije i koristi priliku da se zahvali luksemburškoj nacionalnoj avio-kompaniji na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj saradnji”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...