fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProjekti garant boljeg kompletiranja ponude Kolašina

Projekti garant boljeg kompletiranja ponude Kolašina

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kolašin je zahvaljujući mudrosti svojih pregalaca i lokalne uprave uz pravovremenu podršku Vlade dobro iskoristio raspoložive prilike, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović i dodao da su započeti i planirani projekti garant boljeg kompletiranja ponude tog grada.

On je u čestitki povodom 28. avgusta – Dana opštine Kolašin kazao da je razvoj koji je Kolašin doživio nakon obnove nezavisnosti, pokazatelj ukupnog napretka savremene Crne Gore.

“Zahvaljujući strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima na principima dugoročne održivosti, Kolašin danas ima posebno mjesto na turističkoj mapi Crne Gore i jugoistočne Evrope, pozicionirajući našu zemlju na sve prestižnije mjesto globalne liste kontinentalnih i zimskih turističkih destinacija, posebne prirodne ljepote”, naveo je Đukanović u saopštenju.

On je kazao da je siguran da su započeti, realizovani i planirani projekti prije svega u turizmu, poljoprivredi i saobraćajnoj infrastrukturi, garant daljeg proširenja i kompletiranja ponude Kolašina, dogledno bolje budućnosti njegovih građana i daljeg stabilnog i dinamičnog razvoja Crne Gore, još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave.

Đukanović je uputio čestitku predsjednici Opštine Marti Šćepanović, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima i svim građanima Kolašina uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„U svim političkim ekonomskim i istorijskim procesima u Crnoj Gori vaša Opština imala je dostojno mjesto. Praznik koji slavite je prilika da se posjetimo da je Kolašin odrednica postojanosti i trajanja naše državne tradicije, sinonim slobodarstva i jezgro crnogorskog antifašizma. Grad u kojem je u periodu II Svjetskog rata donešena odluka o obnovi državnosti i nacionalnog imena Crne Gore”, zaključio je Đukanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...