fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProjekat Spoznaj realizovaće se do 1. oktobra

Projekat Spoznaj realizovaće se do 1. oktobra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Projekat Spoznaj, sačinjen od pet zasebnih događaja na kojima će govoriti eksperti iz oblasti psihologije, komunikacija, nevladinog sektora, biznisa i preduzetiništva, ekologije, održivog razvoja i turizma, održavaće se svakog četvrtka do 1. oktobra.

“Cilj projekta, koji će se realizovati u novootvorenom multifunkcionalnom prostoru NEST Coworking u Podgorici, jeste podizanje svijesti i edukacija o više aspekata ljudskog života, počevši iznutra – od nas samih, preko izgradnje odnosa sa zajednicom, posla, te prirode i svijeta oko nas”, navodi se u saopštenju NEST-a.

Već ovog četvrtka biće organizovan događaj pod nazivom Spoznaj sebe, 10. septembra Spoznaj drugog, 17. septembra Spoznaj posao, 24. septembra Spoznaj prirodu i 1. oktobra Spoznaj svijet.

“Svaki od panela vodiće moderatori sa po tri govornika, a u pitanju su eksperti iz oblasti psihologije, komunikacija, nevladinog sektora, zatim biznisa i preduzetiništva, ekologije i održivog razvoja, medija, turizma. Događaji će se održati u trajanju do sat i po vremena uz prostor za diskusiju sa učesnicima i networking druženje uz osvježenje na kraju svakog događaja”, navodi se u saopštenju.

Svi oni koje interesuje zašto je važan i kuda vodi put spoznaje, dobrodošli su da obezbijede mjesto na Spoznaj događajima slanjem svojih osnovnih informacija putem mejla [email protected].

Događajima će, shodno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), moći da prisustvuje najviše 20 gledalaca, dok će ostali moći da prate uživo, putem NEST društvenih mreža.

Najčitanije

Istorijski bod Borca, Čelzi ubjedjiv protiv Genta

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borca igrali su večeras u Banja Luci sa atinskim Panatinaikosom...