fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavljen javni poziv za sanitarnu sječu

Objavljen javni poziv za sanitarnu sječu

Pljevlja, (MINA-BUSINESS) – Uprava za gazdovanje šumama i lovištima objavila je poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa u ovoj godini.

Predmet aukcije je prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa, u područnim jedinicama Petnjica, Plav, Kolašin, Nikšić i Rožaje, po odjeljenjima, vrstama, količini i početnim cijenama, koje su prikazane u tabeli koja je sastavni dio poziva.

“Predmet aukcijske prodaje u okviru ovog poziva biće ukupno deset odjeljenja, ukupne bruto drvne zapremine 3,87 hiljada metara kubnih”, saopšteno je iz Uprave.

Prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa za ovu godinu vršiće se redosljedom po odjeljenjima, javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Uprave u Pljevljima 30. juna sa početkom u 11 sati.

Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju sva preduzeća koja uplate depozit u iznosu od 20 odsto od početne cijene drvnih sortimenata, navedene u tabeli, koja je sastavni dio poziva i prijave se za učešće.

Pored uplate depozita i prijave, preduzeća moraju da ispunjavaju i opšte i druge uslove, koji su precizno navedeni u tekstu poziva.

Uplata novčanog depozita će se vršiti u blagajni Uprave svakog radnog dana do 30. juna do deset sati, o čemu će se izdati dokaz o izvršenoj uplati.

Prijava za učešće na javnom nadmetanju i dokaz o uplati depozita dostavlja se neposredno na arhivu Uprave najkasnije do 30. juna do deset sati i 30 minuta.

Obrazac prijave za učešće na javnom nadmetanju može se preuzeti u Upravi svakog radnog dana od sedam sati do 15 sati, kao i na sajtu www.upravazasume.me

“Pozivamo sva zainteresovana preduzeća, koja ispunjavaju uslove propisane pozivom, da se prijave i blagovremeno dostave potrebnu dokumentaciju, kako bi učestvovali na javnom nadmetanju”, rekli su iz Uprave.

Poziv se može preuzeti na linku http://www.upravazasume.me/dokumenti/1687501121-Javni%20poziv-aukcija%20sanitara%202023.pdf

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije