fbpx
NaslovnicaMINA BusinessI ove godine kampanja Poreski karavan

I ove godine kampanja Poreski karavan

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poreska uprava (PU) će, u saradnji sa Unijom poslodavaca (UPCG) i Privrednom komorom (PKCG), i ove godine, u susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, realizovati kampanju Poreski karavan.

“U okviru kampanje biće upriličene javne tribine, na kojima će svim zainteresovanima biti pružena prilika da, kroz direktnu komunikaciju, dobiju tumačenja i odgovore na sva pitanja i eventualne nejasnoće o primjeni poreske regulative vezane za djelatnosti koje se obavljaju tokom sezone”, navodi se u obavještenju PU za poreske obveznike, poslodavce i privrednike.

Na pitanja koja budu postavljana tokom diskusije, odgovaraće predstavnici PU iz resora inspekcijskog nadzora, naplate javnih prihoda i informacionog sistema u dijelu elektronske fiskalizacije.

Tribine će biti organizovane po određenom rasporedu i to u Baru 10. maja, Budvi 13. maja, Herceg Novom 14. maja, Žabljaku 15. maja i Plužinama 16. maja.

Mjesto i satnica održavanja tribina biće naknadno precizirani, o čemu će svi zainteresovani biti blagovremeno obavjesteni.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Spajić: Olimpijski duh će narednih dana ujediniti svijet

Podgorica, (MINA) - Olimpijski duh će u Parizu narednih dana ujediniti svijet, kazao je...