fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPremium Shopping days krajem sedmice u Podgorici

Premium Shopping days krajem sedmice u Podgorici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Premium Shopping days, sa obezbijeđenim popustima od 15 do 50 odsto obezbijeđenih kod 40 partnera Premium programa, održaće se u petak i subotu u Podgorici.

Događaj za korisnike Premium kartice pripremili su Modna komora Crne Gore u saradnji sa Premium programom, najpoznatijim kartičnim brendom nastalim u saradnji Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke.

“Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 32 hiljade klijenata. Premium program ima preko 535 partnera na preko dvije hiljade lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate”, navodi se u saopštenju.

Korisnicima Premium kartice na raspolaganju je mobilna mPremium aplikacija, koja se može preuzeti na Google play i App store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti.

„Lokacije i partnere Premium Shopping dana možete naći i na sajtu www.premiumprogram.me kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (@premiumprogram)“, precizirali su iz Hipotekarne banke.

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije.

“Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Crnogorskog Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci. Nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Usvojen budžet Opštine Andrijevica

Andrijevica, (MINA-BUSINESS) - Odbor povjerenika Opštine Andrijevica usvojio je na sjednici odluku o budžetu...