fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPreminula Tatjana Mandić

Preminula Tatjana Mandić

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Izvršna direktorica M:tel-a, Tatjana Mandić, preminula je danas u Podgorici, nakon duže bolesti.

Iz kompanije su rekli da je Mandić od samog osnivanja M:tel-a svojim predanim radom i posvećenošću ostavila trajan pečat u kompaniji i u poslovnoj zajednici, u kojoj će ostati upamćena kao vrhunski profesionalac i respektabilan lider.

„Preko tri decenije uspješne karijere provela je u telekomunikacijama, na liderskim pozicijama. Funkciju direktorice Sektora za ekonomske poslove obavljala je od 2016. godine, a u junu 2021. godine imenovana je za izvršnu direktoricu M:tel-a”, navodi se u saopštenju.

U ovom periodu, uspješno je predvodila menadžerski tim apsolutnog lidera na tržištu telekomunikacija Crne Gore.

Mandić je dobitnica mnogobrojnih priznanja i nagrada, od kojih se izdvajaju Najmenadžerka u Crnoj Gori u kategoriji privreda od Unije poslodavaca (UPCG), Najmenadžerka u Crnoj Gori u kategoriji velikih preduzeća od Asocijacije menadžera Crne Gore, kao i Top Women Business Montenegro u kategoriji velikih preduzeća.

„Nijesmo samo izgubili izuzetnu liderku, već i velikog prijatelja. U ovom teškom trenutku saosjećamo sa njenom porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima“, saopšteno je iz M:tel-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

pokret evropa sad, budva, izbori, koalicija, slobodni građani, nova budva, predrag zenović

Koalicija oko PES-a predala listu za izbore u Budvi

Podgorica, (MINA) – Koalicija okupljena oko Pokreta Evropa sad (PES) predala je budvanskoj Opštinskoj...