fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili turističku ponudu u BiH

Predstavili turističku ponudu u BiH

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) je u susret ljetnjoj turističkoj sezoni predstavila raznovrsnu ponudu Crne Gore na promotivnom događaju u Sarajevu.

NTO je događaj organizovala u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Bara i Kotora, kao i Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo.

“Tokom promotivnog događaja, u Štrosmajerovoj ulici, građani Bosne i Hercegovine (BiH) su imali priliku da se bliže upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore za ljetnju turističku sezonu”, navodi se u saopštenju NTO-a.

Za odličnu atmosferu bila je zadužena klapa Castel Nuovo, kao i članovi Kulturno-umjetničkog društva Njego, koji su folklorom i narodnim igrama predstavili Crnu Goru.

Jedan od posjetilaca crnogorskog štanda, poručio je da je uvijek zadovoljstvo gledati raskošnu crnogorsku nošnju, kao i bogatu tradiciju.

“Pratim često predstavljanje vaše ponude i zaista sam oduševljen koliko ste svaki put inovativni i kako svoje resurse znate da predstavite na zanimljiv način. Putovao sam po cijeloj Crnoj Gori, obišao veći dio sjevera i nešto obale, ali mi nikad ne može dosaditi”, rekao je jedan od posjetilaca.

Bogat kulturni i muzički program je podsjetio jednu od posjetiteljki na ljetovanje koje je provela prije deset godina u Crnoj Gori.

Prema njenim riječima, to je destinacija kojoj se uvijek rado vraća.

“Kada god pričamo o najboljem odmoru, pominjemo Crnu Goru i porodično ljetovanje u Bečićima. Imali smo kompletan ugođaj, sve je bilo podređeno uživanju i odmaranju. Osim ljubaznih domaćina, to ljetovanje pamtimo i po atraktivnim dnevnim izletima, bezbrižnim šetnjama uz more i noćnom provodu u Budvi. Obišli smo dosta destinacija poslije toga, ali ljetovanje u Crnoj Gori nam je u najljepšem sjećanju i sigurno ćemo se opet vratiti, ali ovoga puta imamo želju da bolje upoznamo Herceg Novi i njihovu ponudu”, rekla je posjetiteljka.

Prema riječima građanke Larise Sadiković, Crna Gora je idealna destinacija za ljetovanje, te će ove godine sa porodicom provesti odmor u Čanju.

“Ove godine smo se odlučili za Crnu Goru i ljetovanje sa porodicom. Našli smo hotel u Čanju i veoma smo zadovoljni ponudom koju su nam dostavili. U sklopu tog hotela ima i mnogo sadržaja za djecu što nam je jako bitno, da i njima bude zanimljivo”, navela je Sadiković.

Promociji turističke ponude Crne Gore prisustvovali su neki od najznačajnijih bosanskohercegovačkih medija – O Kanal, Oslobođenje, Anadolija, Radio BH, Radio M, radiosarajevo.ba, Klix.ba, Federalna.ba, Dnevni Avaz, agencija FENA, ONASA i mnogi drugi.

Predstavnica NTO, Ljiljana Čukić, saopštila je da su građani BiH uvijek dobrodošli u Crnoj Gori.

“Ove godine mi u turističkim organizacijama i kompletna turistička privreda potrudili smo se da ponudimo dosta toga novoga, nove turističke proizvode i da kvalitet ponude podignemo na još veći nivo. Građani BiH su zaista brojni gosti tokom sezone u Crnoj Gori, a nadam se da će tako biti i ove godine, jer Crna Gora ima šta da ponudi i uvijek ima nešto što ostane neotkriveno”, poručila je Čukić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

putevi crna gora

Putevi mjestimično mokri

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno...