fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstaviće preko 100 slobodnih radnih mjesta

Predstaviće preko 100 slobodnih radnih mjesta

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Luštica Development, The Chedi Luštica Bay i Mamula Island hotel predstaviće preko 100 novih radnih mjesta na Luštica Bay sajmu zapošljavanja koji će se održati 24. marta.

Sajam će se održati od deset do 16 sati u Amfiteatru na promenadi u Marina naselju.

Tom sajmu, kako su objasnili, prethodiće niz Luštica Bay sajmova zapošljavanja u crnogorskim gradovima koji će se održati sjutra u Podgorici, u četvrtak u Kotoru, 21. marta u Bijelom Polju i 23. marta u Nikšiću.

„Jednodnevni sajmovi zapošljavanja su namijenjeni kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima za angažman, na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju. Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstva, transporta, sporta i rekreacije, organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvaliteta i kontrole“, navodi se u saopštenju Luštica Development.

Direktorica ljudskih resursa u toj kompaniji, Olga Radović, kazala je da će tokom sajmova zapošljavanja svi kandidati imati priliku da saznaju više o planovima razvoja Luštice Bay-a, radu hotela The Chedi i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za radnu poziciju na licu mjesta.

„Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Development visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Sajam je i prilika da se lično uvjere u jedinstvenost Luštica Bay destinacije i uživaju u njenim sadržajima“, saopštila je Radović.

Potrebno je da svi kandidati na sajmove zapošljavanja donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.

Šefica sektora ljudskih resursa u hotelu Mamula Island, Bojana Filipović, pozvala je sve zainteresovane da posjete sajmove u Bijelom Polju i u Luštici Bay, lično se informišu o mogućnostima angažmana i saznaju više detalja o konceptu hotela.

„Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu, želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, dodala je Filipović.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektoru hrane i pića, kao i na radnim mjestima konobara i pomoćnih radnika u kuhinji. Odjeljenju domaćinstva potrebne su sobarice i radnici u vešeraju i na održavanju javnih površina, a otvorene su i pozicije u sektoru logistike za radnike na prijemu robe.

Luštica Development, Hotel The Chedi i Mamula Island Hotel na crnogorsko tržište donose poslovnu praksu svjetskog renomea, nude mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom okruženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na linku https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije