fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoziv za korišćenje kućica za potrebe organizacije praznika

Poziv za korišćenje kućica za potrebe organizacije praznika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad pozvao je sve zainteresovane preduzetnike i preduzeća da se do 9. novembra prijave na javni poziv za davanje na korišćenje kućica za potrebe organizacije novogodišnjih praznika u Podgorici.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za davanje na korišćenje bez naknade montažnih objekata privremenog karaktera – kućica za potrebe organizacije novogodišnjih praznika, pozvala je preduzetnike i preduzeća sa sjedištem na teritoriji Glavnog grada da se prijave.

“Montažni objekti privremenog tipa daju se na korišćenje subjektima čije djelatnosti podstiču ekonomski razvoj Glavnog grada, stvaraju uslove i podstiču razvoj turizma, te doprinose afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Glavnog grada”, navodi se u saopštenju.

Glavni grad daje na korišćenje 64 montažna objekta privremenog karaktera, od čega 40 kućica na Trgu nezavisnosti i po 12 kućica na Trgu Bećir Bega Osmanagića i Trgu Svetog Petra Cetinjskog, na period od 3. decembra do 15 januara.

Detaljnije informacije mogu se pronaći u javnom pozivu koji je objavljen na sajtu Glavnog grada.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana pozivom na broj 020 447 183 ili putem mejla [email protected].

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije