fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPerformansom izrazili nezadovoljstvo zbog poskupljenja struje

Performansom izrazili nezadovoljstvo zbog poskupljenja struje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Forum mladih Socijaldemokratske partije (SDP) izrazio je danas performansom ispred Ministarstva ekonomije nezadovoljstvo zbog poskupljenja struje.

Predsjednik Foruma mladih, Emir Hadžimušović kazao je da su mladi organizovali performans kako bi izrazili “duboku zahvalnost” ministarki ekonomije Dragici Sekulić koja je uvažila apel građana i velikodušno odložila poskupljenje struje za mjesec.

“Takođe, mi smo ovdje da je simbolično, u ime svih mladih zamolimo da isto odloži još dva mjeseca, iza sezone maturskih i završnih ispita da bi smo u što većem broju mogli da pomognemo našim roditeljima u plaćanju tog nameta tako što ćemo spakovati svoje diplome i valorizacijom našeg znanja taj novac uplaćivati iz Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Luksemburga”, rekao je Hadžimušović.

On je, kako je saopšteno iz SDP-a, kazao da su se neka djeca školovala u inostranstvu da bi u Crnoj Gori pravila monopole koje će iz inostranstva otplaćivati djeca školovana u Crnoj Gori.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...