fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPosebne pogodnosti za korisnike paketa Mrak

Posebne pogodnosti za korisnike paketa Mrak

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel za sve koji kupe i aktiviraju prepaid paket Mrak poklanja neograničeni internet i besplatne pozive u M:tel mobilnoj mreži, kao i neograničen pristup društvenim mrežama tokom narednih 12 mjeseci.

Iz kompanije je saopšteno da, pored tih benefita, korisnici dobijaju i specijalne gratis resurse, koji važe 15 dana od aktivacije kartice, u šta je uključeno 200 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, 200 SMS poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori i 200 gigabajta (GB) 4G interneta – bez obaranja brzine.

»Posebna povoljnost Mrak paketa je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What#s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci«, navodi se u saopštenju.

Besplatan pristup društvenim mrežama dostupan je 24 sata i važi za aktivacije do 31. oktobra. Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555.

Besplatni pozivi u M:tel mobilnoj mreži važe od 20 do osam sati.

»Gratis resursi se dodjeljuju u skladu sa fer politikom – dvije hiljade besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB interneta na mjesečnom nivou«, rekli su iz M:tel-a.

Prepaid paket Mrak košta pet EUR uz inicijalni kredit od jednog EUR i može se kupiti u poslovnicama M:tel-a kao i u maloprodajnim objektima na kojima je istaknuta naljepnica sa obavještenjem o prodaji Mrak paketa.

Promotivni period traje do 31. oktobra.

»Benefiti dobijeni aktivacijom Mrak prepaid paketa ne važe u romingu«, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Dvosatna manifestacija umjesto tradicionalne šetnje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija slobodnih sindkata (USSCG) sjutra će, umjesto tradicionalnom šetnjom, Međunarodni praznik...