fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPomorski saobraćaj najavio žalbu na posljednju odluku Višeg suda

Pomorski saobraćaj najavio žalbu na posljednju odluku Višeg suda

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Preduzeće Pomorski saobraćaj najavilo je žalbu na posljednju odluku Višeg suda u korist radnika.

Iz Pomorskog saobraćaja su reagovali na tekst u Vijestima pod naslovom Braća Ban moraju platiti radnicima 220 hiljada EUR, u kojem se navodi da je Viši sud potvrdio presudu Osnovnog suda u Herceg Novom donijetu u koristi 14 bivših i aktuelnih radnika Pomorskog saobraćaja, kojom se ta kompanija obavezuje da pod prijetnjom prinudnog izvršenja radnicima isplati iznos veći od 220 hiljada EUR.

Iz Pomorskog saobraćaja su kazali da su prinuđeni da reaguju na tekst, jer njegov sadržaj navodi na zaključak da se radi o postupku koji je u cjelosti okončan, a što, kako tvrde, ne odgovara istini.

“Naime, nakon odluke u ovoj fazi postupka, postoje još tri sudske instance koje stoje na raspolaganju ovoj kompaniji da dokaže da je predmetna sudska odluka pogrešna. Uvjereni smo da će do toga i doći, jer ova kompanija ne samo da nije bilo koga zakinula, nego je štaviše i preplatila”, navodi se u reagovanju, prenose Vijesti.

Iz Pomorskog saobraćaja su poručili da je to jedina istina, a da je sve ostalo konstrukcija, što je evidentno i iz dokaza koji su pratili dosadašnji tok postupka.

“Nažalost, nije ni prvi put, a ni iznenađujuće, da sudske instance donose ovakve odluke, što u suštini odražava ukupno stanje koje imamo u sudstvu, koje je javnosti inače poznato. Sigurni smo da će pravda u konačnosti pobijediti i da neće doći do neosnovanog bogaćenja pojedinaca na račun ove kompanije”, zaključuje se u reagovanju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije