fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPodržaće dalja ulaganja u lokalnu infrastrukturu

Podržaće dalja ulaganja u lokalnu infrastrukturu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada će podržavati dalja ulaganja u lokalnu infrastrukturu – komunalnu, saobraćajnu i poljoprivrednu, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić, čestitajući Dan opštine u okviru Glavnog grada, Golubovci.

„Jedan od ključnih prioriteta u razvoju naše zemlje je postizanje ravnomjernosti, odnosno nezapostavljanje nijednog kraja, grada ili opštine. Imajući to u vidu, Vlada će podržavati dalja ulaganja u lokalnu infrastrukturu – komunalnu, saobraćajnu, poljoprivrednu”, navodi se u čestitki Krivokapića.

On je kazao da jedinstveno geografsko podneblje i ogroman prirodni potencijal daju odličnu osnovu za privredni rast i podsticaj ekološkim projektima i očuvanju i unapređenju životne sredine.

„Uvjeren sam da će lokalna samouprava i građani Golubovaca, uz punu podršku Glavnog grada i Vlade, učiniti Golubovce mjestom za život po mjeri čovjeka”, rekao je Krivokapić.

On je čestitao u ime Vlade i u svoje ime, 8. februar Dan opštine predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanakama i građanima.

Najčitanije