fbpx
NaslovnicaGlavna vijestOtvorena praznična sezona u Portonovom

Otvorena praznična sezona u Portonovom

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – U Portonovom je, paljenjem najveće jelke u Crnoj Gori, i jedne od najvećih u regionu, otvorena praznična sezona.

Direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da su Portonovi i Herceg Novi subotu iskoristili za svečano otvaranje praznične sezone, tako što su upalili najveću jelku u Crnoj Gori, i jednu od najvećih u regionu, sa preko 21 hiljadom sijalica i preko 400 ukrasa koje se nalaze na njoj.

„Ovo je samo jedan dio dekoracije koji se nalazi u Portonovom, a koji će svi posjetioci moći da vide tokom decembra i januara“, rekla je Husić agenciji Mina-business.

foto: MINA

Ona je navela da je svečano paljenje jelke samo uvod u prazničnu sezonu, koja će svoj pik doživjeti od 23. decembra, kada kreće praznični bazar, koji ove godine donosi ne samo kućice, najbolju hranu i napitke, već i 16 dana koncerata i 16 razloga za zabavu.

foto: MINA

„Od 23. decembra do 7. januara posjetioci će svake večeri moći da uživaju u nastupima DJ-eva, ali i koncertima nekih od najboljih bendova iz regiona, kao i internacionalno poznatog DJ-a Buraka Jetera. Pored njega, sa nama će biti i Elemental, Ida Prester, Klapa Kaše, Trio Gušt, Mostar Sevdah Reunion, bend Toć i mnogi drugi“, rekla je Husić.

foto: MINA

To su, kako je dodala, samo neki od razloga zbog čega pozivaju sve da im se pridruže.

„Ono što je i prošle godine mamilo najveću pažnju je light show, odnosno svjetlosni performans, koji i ove godine organizujemo u jedno malo drugačijem obliku i vjerujem da će biti dovoljno interesantan da, ne samo jednom, već i nekoliko puta, budete sa nama na prazničnom bazaru od 23. decembra do 7. januara“, zaključila je Husić.

foto: MINA

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije