fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeOtvaranje Portonovi rizorta najavljeno u Bakuu

Otvaranje Portonovi rizorta najavljeno u Bakuu

Baku, Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Azmont Investments najavila je otvaranje prve faze ekskluzivnog rizorta mješovite namjene Portonovi za narednu godinu na sajmu nekretnina u Bakuu.

Portonovi je na Međunarodnom sajmu nekretnina i investicija RecExpo Real Estate koji je počeo u četvrtak u Baku Expo Centru predstavljen kao rizort na jednoj od najljepših lokacija u Bokokotorskom zalivu.

Predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments, Ahmet Erentok, kazao je tokom svoje prezentacije da se ljudi iz svih krajeva svijeta sve više okreću neotkrivenim mjestima koja njeguju raskošan, ali i inspirativan životni stil, prirodu i njena bogatstva, opuštajuću i bezbjednu okolinu, kao i inspirativnu kulturnu i umjetničku scenu.

“Osim svega toga, Crna Gora ima jedan od najpovoljnijih zakonskih okvira za investicije. Rastući broj avio kompanija koji zemlju povezuje sa globalnim destinacijama je svakako prednost, kao i otvorena vizna politika prema mnogim zemljama svijeta. Sve ovo nam uliva povjerenje u dobru saradnju na međunarodnom nivou”, rekao je Erentok.

Pored velikog interesovanja iskazanog za Portonovi rizort, posjetioce Međunarodnog sajma nekretnina posebno je interesovala Crna Gora kao destinacija. Rastuća popularnost Crne Gore kao zemlje je nesumnjiva naročito u kontekstu njenih prirodnih ljepota, mediteranske klime, duge tradicije i bogatog kulturnog nasljeđa.

“Duh tradicije, ali i specifične elegancije koji će uskoro oživjeti u Portonovom, upravo ga čini jednom od najinteresantnijih rezidencijalnih opcija na Mediteranu, ali i jednim od najekskluzivnijih projekata luksuznih nekretnina u ovom dijelu Evrope”, rekao je Erentok.

Iz Azmont Investmentsa je saopšteno da se Portonovi prostire na 26 hektara, sa više od 200 rezidencijalnih jedinica, prelijepim vrtovima i preko 50 luksuznih vila jedinstvenog dizajna.

Pored izvrsne rezidencijalne ponude, od naredne godine Portonovi će biti i jedinstvena mediteranska jahting destinacija sa D-Marin Portonovi Montenegro marinom za super jahte i brodove, kao i zavidnom ponudom ugostiteljskih i maloprodajnih objekata.

Prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom biće najistaknutiji dio ponude Portonovog. Ponuda restorana, galerija, butika i salona iz svih djelova svijeta kreirana je za savremenog čovjeka koji vrjednuje autentičnost, kulturu i istoriju civilizacija.

Najčitanije