fbpx
NaslovnicaGlavna vijestRaduju se izazovnoj sezoni naredne godine

Raduju se izazovnoj sezoni naredne godine

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – U rizortu Portonovi raduju se izazovnoj sezoni naredne godine, jer ovogodišnji rezultati ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta.

Menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da su se neka sasvim nova tržišta pojavila, kada je u pitanju program iznajmljivanja stanova, ali i onaj dio koji se odnosi na kupovinu nekretnina u tom rizortu.

„Očekuje nas jedna izazovna sezona naredne godine, ali joj se izuzetno radujemo, jer nas upravo rezultati koje smo postigli ove godine ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta“, rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je ocjenila da je prošla godina pokazala da je sve ono što se radi u ugostiteljstvu i generalno turističkoj sezoni umnogome uslovljeno mjerama i epidemiološkom situacijom.

„Nakon jedne izuzetno izazovne godine, što je bila prošla, prije svega zbog pandemije Covida, ova godina je bila iznenađujuće dobra, kako za nas tako i za sve one koji su bili u ugostiteljstvu ove godine“, navela je Husić.

Posebno ih je, kako je kazala, radovala činjenica što su imali veliki broj gostiju iz inostranstva, pored onih iz regiona i Crne Gore, koji tradicionalno sada već Portonovi prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu da nađu sve ono što im je potrebno za lijep provod, bilo da se radi o dnevnim posjetama ili dužem boravku u smislu ljetovanja.

Husić je podsjetila da je Portonovi vrata posjetiocima otvorio 2019. godine i da je to jedna od najvećih stranih direktnih investicija u Crnoj Gori, od gotovo jedne milijarde EUR.

„Mi nastavljamo redovna ulaganja i obogaćujemo ponudu samog Portonovog, što ćemo raditi i ubuduće“, saopštila je Husić.

Kada su u pitanju novogodišnje aktivnosti u tom rizortu, Husić je navela da je decembar u znaku praznične čarolije i da su se trudili da donesu duh velikih svjetskih metropola u Crnu Goru, što su, prema prvim reakcijama posjetilaca, i uspjeli.

„Različiti programi su pripremljeni, kako oni zabavni, tako i za djecu, prateći sve mjere koje su trenutno na snazi. Svi oni koji su zainteresovani za sve ono što se dešava u Portonovom treba redovno da se informišu na našem sajtu www.portonovi.com“, rekla je Husić.

Jedna od aktivnosti koja je posebno interesantna ove godne jeste Portonovi praznični bazar koji radi svakoga dana i vikendima.

„Tu svi oni koji su zainteresovani, pored prelijepih dekoracija koje krase ove godine Portonovi, mogu da uživaju u raznim mediteranskim i internacionalnim delicijama i zabave se ukoliko dođu sa društvom, ali i sa porodicom“, zaključila je Husić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije