fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObavljena primopredaja dužnosti na čelu Ministarstva finansija

Obavljena primopredaja dužnosti na čelu Ministarstva finansija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dosadašnji ministar finansija Aleksandar Damjanović predao je danas dužnost novoizabranom ministru Novici Vukoviću.

Iz Ministarstva finansija je saopšteno da je zvanično realizovana primopredaja dužnosti, nakon što je u parlamentu izabrana 44. Vlada.

Damjanović se osvrnuo na, do sada, preduzete aktivnosti u Ministarstvu finansija i upoznao Vukovića sa predstojećim obavezama iz ministarske agende, istakavši zadovoljstvo stanjem javnih finansija.

“Tom prilikom poželio je nasljedniku uspjeh u obavljanju odgovorne i zahtjevne funkcije, izrazivši uvjerenje da će mandat iskoristiti na način da stanje državnih finansija učini još boljim nego što je zatekao, na opštu dobrobit građana Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Novoizabrani ministar Vuković zahvalio je kolegi Damjanoviću na srdačnoj dobrodošlici i istakao da će funkciji pristupiti odgovorno i u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, iskazujući zadovoljstvo što će predvoditi kolektiv, čiji je nekada bio član.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije