fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNove mogućnosti aplikacije Moje drvo

Nove mogućnosti aplikacije Moje drvo

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je u saradnji sa kompanijom Amplitudo uveo nove mogućnosti aplikacije Moje drvo, koje građanima omogućavaju da preko mobilnog telefona doniraju iznose manje od ukupne cijene sadnice i pozovu prijatelje da zajednički skupljaju sredstva za njihovu kupovinu.

„Zahvaljujući novim mogućnostima aplikacije, građani mogu da doniraju tri ili pet EUR koji idu u zajednički fond za ozelenjavanje Podgorice“, rekli su iz kompanije.

Zauzvrat, Telekomovi postpejd i pripejd korisnici koji se uključe u akciju ozelenjavanja, dobijaju jedan gigabajt (GB) za tri EUR donacije, odnosno tri GB za pet EUR donacije, koji traju 15 dana.

„S obzirom da tehnologija transformiše našu svakodnevicu i sve što radimo, u Telekomu su odlučili da iskoriste njene mogućnosti i olakšaju građanima da se uključe u ozelenjavanje Podgorice, ujedno ih nagrađujući, kroz uvođenje dodatnih opcija u aplikaciju Moje drvo“, navodi se u saopštenju.

Po doniranju, korisnici poziv na zajedničku akciju mogu da podijele na društvenim mrežama i tako organizuju svoje prijatelje, komšije i kolege da se pridruže akciji i zajedno prikupe novac za sadnice.

Rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu, Gordana Spahić, rekla je da tehnologija nesporno mijenja način na koji građani žive i rade, ali da se moraju prepoznati mogućnosti koje ona nudi.

„Kompanija Amplitudo, koja je razvila ovu aplikaciju, prepoznala je da postoji prostor, ali i interesovanje građana da svom gradu poklone nešto posebno i da prate koliko su svojim sadnicama doprinijeli čistijem vazduhu u svojoj sredini“, rekla je Spahić.

Ona je kazala da su u kompaniji shvatili da se sadnice mogu učiniti pristupačnijim, što će građane dodatno podstaći da budu dio te priče.

„Zato se novac za drvo više ne mora donirati odjednom, a za svaku donaciju poklanjamo gigabajte, kako bismo podigli svijest o značaju zdravog, zelenog okruženja“, kazala je Spahić.

Iz Telekoma su podsjetili da sa Amplitudom rade na uvođenju ostalih crnogorskih gradova na mapu aplikacije, za šta postoji veliko interesovanje opština.

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...