fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNikad lakša ponovna aktivacija i upravljanje sezonskim paketima

Nikad lakša ponovna aktivacija i upravljanje sezonskim paketima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Upravljanje sezonskim paketima nikad nije bilo lakše, jer korisnici sve mogu da završe online, u par klikova, saopšteno je iz Crnogorskog Telekoma.

„Naime, korisnici koji od ranije imaju aktivan neki od sezonskih paketa sada na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/fiksni-internet-sezonski-paketi mogu da ga reaktiviraju u par klikova i logovanjem putem svog Telekom naloga kompletan proces reaktivacije završe online“, navodi se u saopštenju.

Oni koji nemaju Telekom nalog mogu ga kreirati takođe u par klikova slijedeći instrukcije kada započnu process reaktivacije sezonskog paketa.

“Naravno, korisnicima su i dalje dostupne mogućnosti za reaktivaciju koje su im i ranije bile na raspolaganju – putem Call centra ili u Telekom poslovnicama”, dodaje se u saopštenju.

Crnogorski Telekom već nekoliko godina u svojoj ponudi ima usluge namijenjene sezonskim korisnicima, čija je najveća prednost mogućnost korišćenja servisa – televizije, interneta, telefona – tokom godišnjih odmora ili u periodima godine kada su im potrebni, i njihova deaktivacija do ponovnog korišćenja.

U ponudi sezonskih paketa Telekoma nalaze se Extra Duo (fiksni internet i fiksni telefon), Extra Trio (Extra TV, internet i telefon) i TV Duo (Extra TV i fiksni telefon) paketi. U paketima koji sadrže Extra TV uključeni su Extra TV Start paket i dodatni Pink paket, što je ukupno 151 kanal.

Fiksni internet ima neograničeni protok sa brzinama do 40 megabita po sekundi (Mbps) na optici.

„Glavna povoljnost ovih paketa je mogućnost njihovog korišćenja u minimalnom periodu od 30 dana, nakon čega se paket može u bilo kom trenutku deaktivirati do ponovnog korišćenja. Kada se odluči za deaktivaciju sezonskog paketa, korisnik izmiruje sve dospjele obaveze, a pretplatu plaća proporcionalno broju dana korišćenja usluge“, dodaje se u saopštenju.

Maksimalni period neaktivnosti je 24 mjeseca.

Najčitanije