fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNeznatno veće cijene u odnosu na prošlu sezonu

Neznatno veće cijene u odnosu na prošlu sezonu

Žabljak, Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Cijene ski pasova za Savin kuk su za ovogodišnju zimsku sezonu neznatno veće u odnosu na prethodnu, saopštili su iz preduzeća Skijališta Crne Gore.

Iz tog preduzeća su agenciji Mina-business kazali da je, za razliku od prethodne sezone, parking besplatan za sve posjetioce ski centra.

Jednodnevni ski pas za djecu do 14 godina košta osam EUR, petodnevni 35 EUR, a sezonski 120 EUR.

„Sezonski ski pas za stanovnike Opštine Žabljak košta 80 EUR, turistička vožnja žičarom pet EUR, a turistička vožnja žičarom za grupu od 20 i više, četiri EUR“, navodi se u cjenovniku.

Kada su u pitanju cijene za odrasle jednodnevni ski pas košta 13 EUR, dvodnevni 22 EUR, petodnevni 50 EUR, šestodnevni 70 EUR, sezonski 200 EUR, sezonski za stanovnike Opštine Žabljak 150 EUR.

Turistička vožnja žičarom košta osam EUR, a za grupu od 20 i više osoba šest EUR.

Iz Skijališta Crne Gore su naveli da se zvanični cjenovnik ski pasova za ski centar Kolašin 1600 za ovu zimsku sezonu razlikuje u odnosu na prošlogodišnji, jer je, prilikom formiranja cijene, između ostalog uzeta u obzir dodatna kilometraža koja je na raspolaganju skijašima.

„Takođe, prethodne sezone se naplaćivao parking, dok je za ovu sezonu besplatan za sve posjetioce ski centra Kolašin 1600“, rekli su iz Skijališta.

Jednodnevni ski pas za djecu do 14 godina košta deset EUR, a za odrasle 15 EUR, dvodnevni 17 EUR odnosno 25 EUR, trodnevni 26 EUR, odnosno 40 EUR, petodnevni 40 EUR, odnosno 60 EUR, šestodnevni 54 EUR, odnosno 80 EUR, sedmodnevni 60 EUR, odnosno 90 EUR, a sezonski ski pas 150 EUR, odnosno 250 EUR.

Vožnja žičarom za djecu do 14 godina košta četiri EUR, a za odrasle sedam EUR.

Vožnja žičarom za djecu i odrasle, kada je u pitanju grupa od 20 i više, košta tri EUR, odnosno pet EUR.

Najčitanije