fbpx
NaslovnicaGlavna vijestMujović: Cijena struje ostaje ista

Mujović: Cijena struje ostaje ista

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Cijena električne energije ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila Elektroprivreda (EPCG) biće neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), saopštio je ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović.

On je povodom saopštenja opozicione političke partije o navodnom poskupljenju električne energije od 1. januara i “novogodišnjoj čestitki” Vlade građanima, kazao da će sve biti kako je rečeno.

“Dragi građani, oprostite ako vam je unijet nemir u ove praznične dane saopštenjem da će porasti cijena električne energije. Neće, biće kako je rečeno…jer nijesmo na vlasti da „varamo narodnje nadanje“ i data obećanja”, naveo je Mujović.

On je rekao da cijena ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila EPCG biće u potpunosti neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom kompanije CEDIS.

“Želim u ovoj godini više rada, više pozitivne energije, a što manje političkih trvljenja i malicioznosti. Tako će nam svima biti bolje“, zaključio je Mujović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...