fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilatović: Zauzeću se da Institut opstane

Milatović: Zauzeću se da Institut opstane

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Jakov Milatović razgovarao je danas sa direktorom Instituta “Simo Milošević” i poručio da će se zauzeti da taj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu.

“Zauzeću se da ovaj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori”, napisao je Milatović na svom profilu na mreži X.

On je, u obraćanju zaposlenim radnicima Instituta u Igalu, kazao da će uskoro sa svojim saradnicima posjetiti Institut, a već naredne sedmice sa predsjednikom Srbije razgovarati o dugu.

“Upravo sam razgovarao sa direktorom Savom Marićem. Znam da ste u teškim materijalnim uslovima, da mjesecima ne primate plate, da mnogi od vas razmišljaju da napuste Institut”, rekao je Milatović.

On je naveo da kao predsjednik svih građana Crne Gore, brine i želi da pomogne da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 godina.

“Institut ima budućnost”, poručio je Milatović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Centar za građansko obrazovanje, CGO

Žrtve bombardovanja Murina 25 godina bez pravde

Podgorica, (MINA) – Civilne žrtve NATO bombardovanja Murina bez pravde su 25 godina od...