fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMartinović: Ministarstvo će raditi na osnaživanju turističke privrede Bara

Martinović: Ministarstvo će raditi na osnaživanju turističke privrede Bara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo turizma trudiće se da u partnerskom odnosu sa lokalnim vlastima i zajednicom radi na osnaživanju turističke privrede Bara i tako stvara održivu turističku destinaciju i doprinese ekonomskom rastu Crne Gore, poručio je resorni ministar Vladimir Martinović.

On je, čestitajući Dan barske opštine, kazao da je taj Vladin resor posvećen podršci razvoju i unapređenju turizma u Baru, koji nije prepoznat samo po slikovitim plažama i obalama, nego i po bogatoj istoriji koja decenijama privlači turiste i posjetioce iz svih krajeva svijeta.

„Opština Bar ima značajnu ulogu u crnogorskom turizmu i zato smo uvjereni da će vaši napori nastaviti da podižu standard kvaliteta turističke ponude“, rekao je Martinović.

On je dodao da multietnički sklad čini Bar posebnim i izuzetno otvorenim i ujedinjenim mjestom.

Martinović je Dan opštine Bar, koji se obilježava danas, čestitao predsjednicima opštine i lokalnog parlamentaDušanu Raičeviću i Branislavu Neneziću, kao i svim građankama i građanima tog grada.

„Još jednom upućujem iskrene čestitke sa željom da Bar nastavi da promoviše Crnu Goru kao atraktivnu turističku destinaciju, Neka današnji dan bude prilika da zajedno planiramo budućnost“, rekao je Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije