fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMarković: Primitivna logika da mještanima pripadaju državni resursi

Marković: Primitivna logika da mještanima pripadaju državni resursi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Promovisanje stava da mještanima pripada sve pa i resursi koji su nesporno državni, jeste primitivna, a i opasna logika, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Duško Marković.

“Zamislite da danas neko odluči da na svojim nekadašnjim imanjima postavi zapreke i rampe, pokušavajući da naplaćuje željezničku ili drumsku putarinu”, napisao je Marković na svom Twitter nalogu.

On je kazao da kada je Crnu Goru pogodila epidemija koronavirusa, kad su mnoge države bile na koljenima pred naletom smrtonosne zaraze, vlasnik kompanije Adriatic Properties, Petros Stathis, ne samo što je donirao prvi i najvažniji kontigent medicinske opreme, već zbog ukupnog ličnog doprinosa ostavlja pečat pojedinačno najvećeg dobrotvora.

“Stathisovo prisustvo i doprinos našem ekonomskom razvoju, jasno se očitalo i u našim bilansima za 2019. godinu, i našoj reputaciji prestižne i jedne od najpopularnijih investicionih i turističkih destinacija Jadrana i Mediterana”, rekao je Marković.

Adriatic Properties je zakupac hotela na Svetom Stefanu, dok je Aman hotelski operator u hotelu Sveti Stefan i vili Miločer. Adriatic Properties je i zakupac bivšeg hotela Kraljičina plaža, na čijoj lokaciji se gradi kondo hotel od 126 apartmanskih jedinica.

Predsjednik Milo Đukanović kazao je ranije da su investitori zaprepašćeni nedavnim dešavanjima na Miločeru, koji se tiču rušenja ograde u Miločerskom parku. On je dodao da će Crna Gora imati ozbiljnu štetu zbog tih dešavanja i da kao rezultat može doći do tužbe.

Najčitanije