fbpx
NaslovnicaGlavna vijestMA od srijede ponovo leti prema Srbiji

MA od srijede ponovo leti prema Srbiji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), obnoviće od srijede avio-liniju sa Srbijom.

„Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji Covid-19 pokaže svoj društveni značaj i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od srijede“, navodi se u saopštenju MA.

MA će, kako su kazali, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

„Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 EUR do 119 EUR, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta“, objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

„Kao i do sada, nacionalni avio-prevoznik će poštovanjem svih protokola zaštite Svjetske zdravstvene organizacije (STO) propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbjednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije