fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKvart Visterija novi investicioni portfolio

Kvart Visterija novi investicioni portfolio

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Novi grad na obali i integrisana turistička destinacija, Luštica Bay, razvija se očekivanom dinamikom, a najaktuelnijim proizvodom na tržištu, kvartom Visterija, razvoj Marina naselja ulazi u završnu fazu.

„Nekretnine, od garsonjere do trosobnih stanova i penthouse-a, površine od 44 do 148 metra kvadratnih, dizajnirane su za komfornu svakodnevicu i rad, uz puno prirodne svjetlosti. Stvaranje kvalitetno mediteranske „pozornice za život” je bila glavna motivacija arhitekata i dizajnera enterijera, te je jednostavnosti i kvalitetu života data puna prednost kroz čiste linije uz visok kvalitet opreme“, navodi se u saopštenju.

Iz menadžmenta Luštica Bay su kazali da je izbor nekretnine u Visterija rezidencijama kvalitetna investiciona odluka iz više razloga.

“Međutim, ono što su dva glavna “potpisa” ove rezidencijalne kolekcije su pogled na Jadran iz svakog stana i izuzetan program otplate. Isti omogućava sticanje prihoda kroz program izdavanja, čak dvije godine do isteka roka za isplatu konačnog iznosa”, rekli su iz Luštica Bay-a.

Rezidencije Visterija su dostupne po izuzetnim uslovima – produženi, beskamatni plan otplate se završava dvije godine nakon primopredaje stana (tokom 2025. godine). Početna cijena iznosi 350 hiljada EUR, a minimalno učešće je 25 odsto ukupnog iznosa pri potpisivanju ugovora o kupovini stana.

“Nesporan rast vrijednosti nekretnina u okviru ovog grada je polazna osnova za investiranje u nekretninu u Luštici Bay. Niz benefita nastavlja se programom održavanja i izdavanja nekretnine”, dodali su iz kompanije.

Izgradnjom kvarta Visterija ulazi se u finalnu fazu izgradnje Marina naselja kao prve stambene cjeline u Luštici Bay. Uz paralelan razvoj naselja Central, te otvaranja Central pjace ovog ljeta, Luštica Bay je simbol dinamičnog razvoja zajednice.

Do danas je u projekat održive destinacije i zajednice kojoj se pripada na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, uloženo više od 380 miliona EUR u izgradnju Marina naselja, sa 450 već izgrađenih rezidencija za porodice iz preko 40 zemalja svijeta, te prvog hotela – The Chedi Luštica Bay i marine sa 115 vezova.

Luštica Bay projekat je integrisan sa lokalnom zajednicom i kroz različite segmente valorizuje naslijeđe, kulturološki i arhitektonski identitet Boke Kotorske i Crne Gore.

Turistička organizacija Tivat proglasila je Lušticu Development za najbolju turističku kompaniju u prošloj godini. U nizu globalnih priznanja ističe se ono za razvoj naselja mješovite namjene (International Property Awards), čime je Luštica Bay među najboljim integrisanim destinacijama u Evropi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije