fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKrivična prijava zbog zloupotrebe u privrednom poslovanju

Krivična prijava zbog zloupotrebe u privrednom poslovanju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Službenicu Uprave policije podnijeli su krivičnu prijavu protiv Đ.O. (26) iz Tivta zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

„Tivatska policija je postupila po prijavi od 23. oktobra, koju je podnio menadžer prodajnog objekta iz Tivtu, koji posluje u okviru preduzeća iz Podgorice, a čija je djelatnost prodaja rezervnih djelova i opreme za jahte i brodove, u kojoj je naveo da nedostaje oprema vrijedna između sedam i osam hiljada EUR“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni su objasnili da je policija došla do sumnje da je Đ.O, u maju za vrijeme dok je bio na probnom radu u tom prodajnom objektu, iskoristio odsustvo menadžera i ključ koji mu je povjeren, i iz magacina otuđio šest displej brojčanika sidrenog lanca, prodajne vrijednosti oko 6,5 hiljada EUR.

„On je nakon otuđenja stupio u kontakt sa jednom firmom iz Bara, nakon čega je šest displej brojčanika sidrenog lanca prodao vlasniku te firme za iznos od 500 EUR“, navodi se u saopštenju.

Policija je prikupila obavještenja i od osobe koja je otkupila navedene predmete, nakon čega su predmeti oduzeti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije