fbpx
19.9 C
Podgorica
August 13, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessKreirati pogodnosti za ostanak što većeg broja stanovnika u Plužinama

Kreirati pogodnosti za ostanak što većeg broja stanovnika u Plužinama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednica Skupštine, Danijela Đurović, saopštila je da očekuje da će lokalna vlast Plužina, uz neophodnu podršku sa državnog nivoa i investitora, istrajati u namjeri da kreira pogodnosti koje će doprinijeti ostanku što većeg broja žitelja na njihovim ognjištima.

“Cijeneći izuzetne prirodne ljepote plužinskog kraja, a uvažavajući primamljivu turističku ponudu, u kojoj prednjače eko i etno sela, kao i brojni vidovi aktivnog odmora, radujem se daljem procvatu turizma, koji može biti važan faktor u ukupnom razvoju Plužina”, navodi se u čestitki Đurović povodom 4. avgusta, Dana opštine Plužine.

Ona je čestitku uputila predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 4. avgust, Dan opštine Plužine. Ovim svečanim povodom odajemo veliko priznanje brojnim žrtvama Narodnooslobodilačke borbe, hrabrim Pivljanima, koji su se neustrašivo borili protiv fašističkog režima. Njihovo junaštvo i izgubljeni životi obavezuju nas da čuvamo i njegujemo ideale slobode, pravde i jednakosti”, navela je Đurović u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije