fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKreiraće aplikaciju Love Herceg Novi koja će poboljšati turističku promociju

Kreiraće aplikaciju Love Herceg Novi koja će poboljšati turističku promociju

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Evropski tim za Herceg Novi će u saradnji sa Turističkom organizacijom i drugim institucijama, povećati broj događaja i time omogućiti veći broj noćenja u tom gradu.

„Izradićemo aplikaciju Love Herceg Novi sa vodičima za smještaj, ugostiteljstvo, izlaske, kulturnu baštinu i promovisati aktivni turizam. Podržaćemo proširenje avanturističkog parka na Orjenu novim sadržajima kako bi bio prilagođen svim uzrastima. Izgradićemo dva planinarska doma“, najavljeno je danas iz te koalicione liste.

Evropski tim za Herceg Novi će, kako je saopšteno, identifikovati i pokrenuti sve raspoložive turističke potencijale, ali i oživiti i vratiti kulturu na mjesto koje joj pripada kreiranjem aplikacija na mobilnim uređajima koji će biti povezani sa gradskom upravom.

„Razvićemo posebne programe za usvajanje kreativnih i inovativnih rješenja. Naša komunikacija sa građanima uvijek će biti dvosmjerna, kako bi zajedno uticali na razvojne planove grada. Identifikovaćemo sve partnere koje zanima realizacija vizije izgradnje turističkog i kulturnog centra, pametnog i modernog grada, i utvrditi model koji integriše građane, privatni sektor i opštinske institucije“, naveli su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Oni su podsjetili da je vizija Evropskog tima za Herceg Novi, grad jednakih šansi za sve koji će koristiti nove tehnologije i rješenja u cilju postizanja inkluzivnog, održivog urbanog razvoja, za ljude, privredu i životnu sredinu.

„Mislimo na inovativna rješenja koja će pomoći građanima da žive zdravije, kvalitetnije i udobnije. Mislimo na bolju povezanost urbanog i ruralnog dijela Novog“, kazali su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Najčitanije

Očekuju interesovanje renomiranih svjetskih kompanija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Na pretkvalifikacioni tender za dionicu auto-puta Mateševo - Andrijevica očekuje se...

Indeksi porasli