fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKonferencija o regulatornim izazovima krajem septembra

Konferencija o regulatornim izazovima krajem septembra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Međunarodna konferencija na temu trenutnih i budućih regulatornih izazova i usaglašavanja sa evropskim regulatornim okvirom, koju organizuje Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP), biće održana od 26. do 28. septembra u hotelu Splendid u Budvi.

“Konferencija, koja se ove godine održava 19. put, jedan je od vodećih skupova regulatora u regionu centralne i jugoistočne Evrope, na kome se raspravlja o različitim aspektima regulacije tržišta elektronskih komunikacija”, rekli su iz EKIP-a.

Poseban akcenat ovogodišnje konferencije činiće različite teme, između ostalih, digitalna transformacija, razvoj širokopojasnog pristupa, iskustva u vezi implementacije 5G-a, povećanje dostupnosti mreža i servisa, implementacija digitalnog radija, promocija konkurentnog tržišta.

Učesnici konferencije razgovaraće i o analizi tržišta, regulatornim mjerama, međunarodnom romingu, jačanju zaštite korisnika i identifikaciji najboljih praksi kada je u pitanju svijest potrošača.

Konferencija će biti održana na crnogorskom i engleskom jeziku, sa simultanim prevodom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije