fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKompaniji One glavna nagrada UPCG za Olimpijsku mrežu Crne Gore

Kompaniji One glavna nagrada UPCG za Olimpijsku mrežu Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija One ovogodišnji je laureat prestižne glavne nagrade za primjenu politika društveno-odgovornog poslovanja u tri kategorije, koju kao jedan od važnih činilaca socijalnog dijaloga u zemlji dodjeljuje Unija poslodavaca (UPCG).

“Priznanje koje ima za cilj da promoviše primjere dobre prakse kada je riječ o brizi poslodavaca o njihovim zaposlenima, ali i zajednici i životnoj sredini, izvršnom direktoru kompanije Branku Mitroviću dodijelio je predsjednik UPCG, Slobodan Mikavica, na svečanosti organizovanoj u saradnji sa Međunarodnom organizacijom rada”, saopšteno je iz kompanije One.

Mitrović je poručio da na kraju uspješne poslovne godine, ova nagrada za kompaniju One stiže kao priznanje da je njen tim, ujedinivši u “mreži” svoje dobre namjere, dao sve od sebe u misiji da čini dobro.

foto: One

“Zamislite mrežu koja istinski spaja ljude, ima važnu ulogu u tehnološkoj, olimpijskoj, kulturnoj i zelenoj revoluciji. Ona je inspiracija mladim ljudima, čuvar kulturnog identiteta, nosilac društvene odgovornosti i zaštitnica prirode. Ta mreža je One, kompanija koja sa strašću, posvećenošću i ljubavlju trči za Crnu Goru”, rekao je Mitrović.

Kao Olimpijska mreža Crne Gore, One je u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom (COK) kroz niz društveno-odgovornih projekata popularizovao sport, sa krovnim ciljem kreiranja mreže koja će bodriti naše Olimpijce na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Pored toga, One je, kako su naveli, nastavio svoje zalaganje da obezbijedi što više računarskih učionica za djecu širom Crne Gore, svesrdno podržavajući kulturu u našoj zemlji, te primjerom pokazujući svoj doprinos zaštiti životne sredine.

“One je kompanija koja baštini iskrenu namjeru da državi Crnoj Gori bude podrška, prije svega kada je riječ o promociji turizma, digitalne pismenosti i sporta među mladima. Svoj doprinos dajemo kroz podršku kulturi u našoj zemlji. Kroz svoje kompanijske vrijednosti, ali i konkretno činjenje, One već godinama praktikuje poslovanje i ponašanje zaposlenih koje je u potpunosti usklađeno sa zelenim politikama”, dodao je Mitrović.

foto: One

Kao prva mobilna mreža, One danas kao dio 4iG Grupe nastavlja svoj rast istražujući nove horizonte. Njihov ljubičasti i žuti brend predstavlja dvosmjernu komunikaciju i transparentnost.

Direktorica Sektora ljudskih resursa u kompaniji, Biljana Radusinović, istakla je da sve vrijednosti na kojima počiva poslovanje zapravo započinju u samoj kompaniji.

“U savremenom poslovnom svijetu zlatno je uvjerenje da se vrijednosti jedne kompanije ne grade preko noći i da je primjer najbolji način da u tome uspijete. Naša posvećenost stvaranju sigurnog i podsticajnog radnog okruženja ogleda se u našim zalaganjima da za naše zaposlene kontinuirano gradimo idealne uslove da se razvijaju na profesionalnom i ličnom nivou. Posvećenost ovim principima za nas je izuzetno važna”, kazala je Radusinović.

U kompaniji One ističu da biti Olimpijska mreža ne znači samo podržavati sport, već i oblikovati bolju budućnost za sve.

Oni su takođe poručili da nastavljaju svoje putovanje baš ovim putem, sa namjerom da daju doprinos izgradnji Crne Gore kao ekološke, inkluzivne i progresivne države.

foto: One

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...