fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKamaraši: Women on boards korak ka unapređenju inkluzivnosti

Kamaraši: Women on boards korak ka unapređenju inkluzivnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Program razvoja liderki Women on boards, koji sprovodi Investiciono-razvojni fond (IRF), predstavlja značajan korak ka unapređenju inkluzivnosti i raznolikosti u crnogorskom poslovnom sektoru, ocijenio je predsjednik Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori (SSICG), Tamaš Kamaraši.

On je u ime SSICG saopštio da program Women on Boards, koji IRF sprovodi u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), ima njihovu punu podršku.

“Program Women on Boards ne samo da pruža ženama priliku za profesionalni razvoj i napredak, već i doprinosi i snaženju društveno odgovornih performansi što je zajednička misija SSICG i Crnogorske komercijalne banke (CKB)”, poručio je Kamaraši.

 

On je dodao da posebno ohrabruje to što polaznice prve generacije programa dolaze iz različitih sektora, donoseći sa sobom bogato iskustvo i različite perspektive.

“Vjerujem da će zajednički napori doprinijeti ostvarenju ciljeva programa i dugoročno unaprijediti crnogorsku ekonomiju”, zaključio je Kamaraši.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...