fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJoš četiri dana za rezervaciju smještaja

Još četiri dana za rezervaciju smještaja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja podsjetilo je prosvjetne, zdravstvene i socijalne radnike koji su dobili turističke vaučere, da je krajnji rok za rezervisanje i stupanje u kontakt sa izdavaocima privatnog smještaja ponedjeljak.

“Turističke vaučere je moguće iskoristiti do 31. decembra, a zbog blagovremenog isplaćivanja sredstava izdavaoca privatnog smještaja pristup platformi www.vauceri.gov.me i rezervisanje smještaja je moguće do ponedjeljka u ponoć”, navodi se u saopštenju.

U skladu sa Zakonom o budžetu i fiskalnoj odgovornosti sva plaćanja na kraju fiskalne godine neophodno je blagovremeno izvršiti, pa i plaćanja prema izdavaocima privatnog smještaja koji su korisnici mjere podrške koja se realizuje kroz program turističkih vaučera.

“U cilju obezbjeđivanja adekvatnog vremena potrebnog za ispunjavanje utvrđene procedure isplaćivanja sredstava iz državnog trezora bilo je neophodno ograničiti rok do kada se obavljaju rezervacije”, dodaje se u saopštenju.

S obzirom na to da još postoje oni koji nijesu iskoristili tu vrstu podrške, iz Ministarstva su pozvali korisnike da to učine u okviru navedenih rokova.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...