fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIzvučeni dobitnici nagradne igre

Izvučeni dobitnici nagradne igre

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je izvukla dobitnike u nagradnoj igri Zlatni tim – dobra energija.

Nagradna igra je od 1. do 31. januara organizovana za sva domaćinstva, članove Zlatnog tima.

„Članovi Zlatnog tima su sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga nula eura. Pored toga što su se automatski našli u bazi za izvlačenje nagrada, oni će, ukoliko nastave da redovno izmiruju svoje obaveze, imati u narednih šest mjeseci i popust od 12,5 odsto na ukupnom računu“, navodi se u saopštenju.

Iz baze u kojoj su se našli svi članovi Zlatnog tima, njih 207,26 hiljada, izvučeno je 200 potrošača koji će dobiti umanjenje od 50 EUR na računu za utrošenu električnu energiju.

Dobitnici su iz Podgorice, Budve, Cetinja, Bara, Ulcinja, Nikšića, Bijelog Polja, Herceg Novog, Kotora, Berana, Tivta, Pljevalja, Rožaja, Žabljaka, Mojkovca.

Iz EPCG su napomenuli bi da je struktura učešća članova Zlatnog tima po opštinama u bazi bila Podgorica 30,83 odsto (obuhvata Danilovgrad i Tuzi), Bar 9,32 odsto, Nikšić 8,92 odsto (uključujući Šavnik), Herceg Novi 8,52 odsto, Budva 7,05 odsto, Berane 5,54 odsto (obuhvata Andrijevicu, Plav, Gusinje, Petnjica), Kotor 5,01 odsto, Bijelo Polje 4,81 odsto, Pljevlja 4,39 odsto,Tivat 3,69 odsto, Ulcinj 3,37 odsto, Cetinje 2,73 odsto, Rožaje 2,08 odsto, Žabljak 1,39 odsto, Mojkovac 1,18 odsto i Kolašin 1,17 odsto.

„Iz baze u kojoj se našlo 29,85 hiljada članova Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun, izvučeno je 100 potrošača koji će dobiti umanjenje od 100 EUR na računu za utrošenu električnu energiju“, precizira se u saopštenju.

Dobitnici su iz Podgorice, Ulcinja, Bara, Herceg Novog, Nikšića, Kotora, Berana, Tivta, Bara, Pljevalja, Bijelog Polja, Budve, Cetinja. Najviše korisnika ovog servisa u bazi Zlatnog tima je bilo iz Podgorice, čak 37,28 odsto, slijedi Budva 18,59 odsto, dok su svi ostali gradovi procenutalno u bazi učestvovali ispod deset odsto.

Iz kompanije su kazali da se od 1. novembra prošle godine do ovogodišnjeg 31. januara, za projekat Solari 3000+ prijavilo 12,95 hiljada domaćinstava.

„Sva domaćinstva našla su se u bazi iz koje su izvučeni dobitnici 100 Smart Home paketa, koji su obezbijeđeni u saradnji sa kompanijom M:tel“, navodi se u saopštenju.

Dobitnici su iz Podgorice, Kotora, Tivta, Bijelog Polja, Nikšića, Pljevalja, Cetinja, Bara, Budve, Rožaja, Herceg Novog, Ulcinja, Berana, Kolašina. U ovoj bazi, 24,84 odsto domaćinstava je bilo iz Podgorice, 13,5 odsto iz Herceg Novog, 10,65 odsto iz Bara, dok su ostale opštine zastupljene u procentu ispod deset odsto.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika nagrada istaknut je na sajtu www.epcg.com, a biće objavljen sjutra i u dnevnoj štampi.

Sve informacije mogu se dobiti i besplatnim pozivom ka Call centru na broj 19100.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...