fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIzradiće besplatno 100 sajtova za podgoričke privrednike

Izradiće besplatno 100 sajtova za podgoričke privrednike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova, koji je objavio Glavni grad u želji da pomogne privrednicima, završen je uz veliko interesovanje, o čemu govori i 101 prijava za taj vid podrške.

„Komisija za sprovođenje javnog poziva za besplatnu izradu web sajtova, obavila je uvid u dostavljenu dokumentaciju aplikanata i onima koji nijesu uspjeli da u predviđenom roku prikupe cjelokupnu traženu dokumentaciju, zbog preklapanja roka sa vjerskim praznicima, produžila taj rok“, navodi se u saopštenju.

Iz PG Biroa je saopšteno da će se, nakon isteka tog roka, realizovati sajtove aplikantima koji ispunjavaju uslove propisane javnim pozivom.

„Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu. Procijenjena vrijednost izrade 100 web sajtova, sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100 hiljada EUR“, rekli su iz Glavnog grada.

Kompanije će na taj način, kako se dodaje, lakše prevazići krizu izazvanu koronavirusom, imajući u vidu činjenicu da digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i olakšava poslovanje.

Spisak aplikanata može se pogledati na linku https://100sajtova.me/

Najčitanije