fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIvanović i Šćekić demantovali da su koristili VIP kartice

Ivanović i Šćekić demantovali da su koristili VIP kartice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Suosnivači Vijesti Željko Ivanović i Slavoljub Šćekić demantovali su danas da su bili među korisnicima VIP kartica Atlas banke.

“Čak i kada bi to bilo istina, a nije, šta je kriminalno u tome da neko ima karticu Atlas banke? Nije problem ni to što je predsjednik države, Milo Đukanović, imao karticu Atlas banke, ali jeste što godinama nije plaćao svoje račune i što mu je na kraju nepokriveni dug od skoro 17 hiljada EUR izbrisao vlasnik banke”, navodi se u reagovanju Ivanovića i Šćekića, prenose Vijesti.

Oni su reagovali na pisanje Pobjede da se nalaze među korisnicima VIP kartica Atlas banke i poručili da im nikada niko, a kamoli strateški Đukanovićevi prijatelji i investitori, nijesu pokrivali lične račune i kartice i “davali garancije po bijelom svijetu”.

“Vijesti i Monitor su rijetke institucije koje već tri decenije nastoje da brane Crnu Goru od kriminalne pošasti i hobotnica to zna. Zato je uložila milione, podigla sve svoje vojnike iz propagande i institucija kako bi nas srušili”, navodi se u reagovanju.

Ivanović i Šćekić su kazali da Đukanović ne odustaje od tog nasilja, iako je u više navrata u zvaničnim dokumentima EU upzoren da ne širi govor mržnje prema nezavisnim medijima.

Oni su dodali da će nastaviti da rade svoj posao profesionalno u javnom interesu, bez obzira šta će “praonica lika i djela Đukanovića” narednih dana izmišljati i plasirati.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije