fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHipotekarna banka danas počinje isplatu penzija

Hipotekarna banka danas počinje isplatu penzija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka će isplatu penzija, koje je Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) najavio za petak, početi već danas.

„U cilju efikasnije isplate penzija, a uvažavajući preporuke Vlade da se posebna pažnja posveti penzionerima i osobama sa invaliditetom, Hipotekarna banka je odlučila da isplatu penzija, koje je Fond PIO najavio za petak, počne već danas“, navodi se u saopštenju.

Dok traje isplata penzija, prva dva sata rada šaltera, od osam sati do deset sati će biti rezervisani za penzionere i osobe sa invaliditetom.

„Penzioneri koji imaju kartice novac mogu podići na bankomatima, bez dolaska u banku. Hipotekarna banka ima preko 40 bankomata širom Crne Gore koji se redovno snadbijevaju dovoljnom količinom novca“, rekli su iz Hipotekarne banke.

Oni su zamolili sve klijente banke da uvaže te razloge, kao i da nakon deset sati imaju razumijevanje i ustupe prvenstvo najstarijim sugrađanima prilikom obavljanja redovnih aktivnosti na šalterima banke.

„Sve klijente podsjećamo još jednom da su im na usluzi elektronski servisi banke, a sve informacije mogu se naći na www.hipotekarnabanka.com ili pozivom na broj call centra 19905“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije