fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGlovo slavi prvi rođendan u Crnoj Gori

Glovo slavi prvi rođendan u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Lider u industriji dostave hrane i Q-commerce-a i jedan od najbrze rastucih globalnih start up-ova, Glovo, ovog mjeseca slavi svoj prvi rođendan u Crnoj Gori.

„Glovo je u Crnoj Gori, za samo godinu, postao sinonim za brzu i efikasnu uslugu, platforma koja olakšava svakodnevne obaveze korisnicima, a partnerima pruža mogućnost za unapređenje prodaje i usluga“, navodi se u saopštenju.

U saradnji sa preko 500 partnera najšireg spektra djelatnosti, tokom protekle godine, u osam crnogorskih gradova, putem Glovo aplikacije isporučeno je više od 430 hiljada narudžbina.

Izvršna direktorica Glova za Crnu Goru, Bojana Radović, kazala je da su prešli dugačak put za godinu – od prvog zaposlenog u januaru prošle godine, preko spajanja sa kompanijom Donesi, pa do danas kada kao tim broje više od 200 angažovanih i zaposlenih.

„Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Tom premisom se vodimo svakog dana i u skladu sa tim želimo da unapređujemo naše usluge,” rekla je Radović.

Pored širenja na sve dijelove Crne Gore, fokus kompanije će biti i na razvijanju Q commerce-a, odnosno ultra brze dostave u segmentu maloprodajnih objekata široke namjene, poput pet shop-ova, knjižara, tehničke opreme i dječijeg programa, time pokazujući da Glovo nije samo dostava hrane, već jedna mulitkategorijalna platforma.

“Multikategorijalni aspekt Glovo platforme olakšava svakodnevni život korisnika. Glovo će dostaviti jelo iz omiljenog restorana, namirnice iz prodavnice, cvijeće, hranu za bebe, ali i biti kuriri koji se mogu pobrinuti da željeni paket ili poklon stigne na pravu adresu. Na taj način smo, nadamo se, u prilici da našim korisnicima budemo na usluzi u svim aspektima i potrebama brzog života današnjice“, saopšteno je iz kompanije.

Prateći potrebe korisnika, Glovo kompanija u narednom periodu planira uvođenje dodatnih i jedinstvenih usluga, te kontinuirano unapređenje postojećih.

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1,3 hiljade gradova u jugozapadnoj i istočnoj Evropi i Africi.

Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije