fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeFrei počinje naredne sedmice

Frei počinje naredne sedmice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Festival investicija i nekretnina (FREI), na kojem će biti predstavljeni ključni investicioni projekti u Crnoj Gori, biće naredne sedmice održan u budvanskom hotelu Avala Resort & Villas.

Manifestacija, koja počinje u ponedjeljak i traje do 16. maja, okupiće brojne investitore, predstavnike državne i javne uprave, finansijskog i turističkog sektora i međunarodnih institucija, kao i divelopere, arhitekte, advokate i urbanisti.

FREI je, kako su objasnili njegovi predstavnici, tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj investicija u nekretnine, sa fokusom na turistički sektor.

Planirano je da ministri održivog razvoja i turizma i ekonomije, Pavle Radulović i Dragica Sekulić, govore o investicijama u turistički razvoj Crne Gore, odnosno stimulaciji investicija domaće privrede. Na manifestaciji će učestvovati i predsjednik Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori, Christoph Schoen, koji će govoriti o njihovoj aktivnosti u poboljšanju crnogorskog poslovnog ambijenta.

U okviru manifestacije planirano je organizovanje tri diskusione sesije. Sekretarijat za razvojne projekte nosilac je panela pod nazivom Ekonomsko državljanstvo – novi kompetitivni adut u privlačenju investicija, Savjet stranih investitora organizuje panel Poslovno okruženje – mogućnosti, izazovi i put unaprijed, a kompanija Horwath okrugli sto Prepreke razvoju luksuznog turizma.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...