fbpx
NaslovnicaMINA BusinessErste banka organizuje nagradnu igru

Erste banka organizuje nagradnu igru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Erste banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard ponovo pokrenula nagradnu igru pod nazivom Karticu provuci, nagradu izvuci, koja će trajati do 31. marta naredne godine.

U nagradnoj igri učestvuju građani i preduzeća, korisnici Erste platnih kartica i usluga Erste elektronskog bankarstva.

„Nagrade će biti dodjeljivane u pet mjesečnih kola, a za učešće će se kvalifikovati rezidenti fizička i pravna lica koja tokom mjesečnog ciklusa naprave najmanje jednu transakciju Erste platnim karticama u vrijednosti većoj od pet EUR na prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili na internetu, uz bar jednu transakciju servisima Erste elektronskog bankarstva, bez obzira na vrijednost transakcije“, objašnjeno je iz banke.

Tokom pet kola nagradne igre Erste banka će nagraditi ukupno 160 fizičkih i 55 pravnih lica.

Za svako mjesečno kolo tokom trajanja nagradne igre biće dodjeljivani vaučeri vrijedni 50 EUR za trgovinu u prodajnim objektima Voli širom Crne Gore, izuzev hipermarketa Naš diskont u Podgorici.

Vaučere će dobiti 30 fizičkih i deset pravnih lica.

„Dodatno, mjesečno će biti izvučeni i dobitnici tri vaučera vrijedna 100, 200 i 300 EUR za trgovinu u prodajnim objektima EuroTehnika MN. Vaučere vrijedne 100 i 300 EUR moći će da dobiju klijenti fizička lica, a vaučer u vrijednosti od 200 EUR, pravno lice“, navodi se u saopštenju banke.

Iz Erste banke su kazali da jednom izvučeni dobitnik nagrade ne može biti ponovo nagrađen u tekućem ili sljedećim izvlačenjima.

Prve 43 mjesečne nagrade biće izvučene 7. decembra, metodom slučajnog odabira pomoću softvera dizajniranog za tu namjenu. Banka će nakon svakog kola o rezultatima obavještavati dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postavljati i na internet stranici www.erstebank.me.

Najčitanije