fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDržava želi da poboljša ponudu tokom turističke sezone

Država želi da poboljša ponudu tokom turističke sezone

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Bolja infrastrukturna povezanost, poput bulevara koji će Budvu povezivati sa Tivtom, te izgradnja Jadransko – jonskog koridora, prioriteti su države koja želi poboljšati uslove života svojih građana, ali i ponudu tokom turističke sezone, saopštio je premijer Dritan Abazović.

On je u čestitki povodom Dana opštine Budva kazao da, nakon ranijeg turbulentnog perioda, vjeruje da je pred Budvom vrijeme političke stabilizacije i istovremenog privrednog napretka.

“Transparentnost, racionalnost i odgovornost, te čuvanje prostora kao jednog od najznačajnijih segmenata u budućem razvoju grada, dodatno obogaćivanje sadržaja turističke ponude, osvježavanje sveukupnih kapaciteta, Budvu će dodatno učvrstiti u statusu turističke metropole”, rekao je Abazović.

On je kazao da je, uz reforme i snažnu socijalnu politiku ove Vlade koja dotiče sve uzraste stanovništva, uvjeren da će građani Budve osjetiti poboljšanje životnog standarda i da će u vremenu krize izboriti sa brojnim izazovima.

Abazović je čestitao Dan opštine predsjedniku Milu Božoviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću, odbornicima i građanima Budve.

“Još jednom vam najsrdačnije čestitam Dan opštine, sa željom da savjesnim i nesebičnim upravljanjem doprineste daljem razvoju grada, čuvajući njegov ekološki potencijal kao dobru osnovu i zdrav resurs za napredne projekte čiji će nosioci biti generacije koje tek dolaze”, zaključio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije