fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDo sredine oktobra dostaviti primjedbe i sugestije

Do sredine oktobra dostaviti primjedbe i sugestije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo finansija pozvalo je sve zainteresovane da do 16. oktobra dostave primjedbe i sugestije na Nacrt izmjena i dopuna Zakona o platnom prometu.

Ministarstvo je pozvalo građane, stručnu javnost i sve druge zainteresovane, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta izmjena i dopuna Zakona o platnom prometu, koji je pripremila Centralna banka (CBCG).

Nacrt će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Ministarstva, ili na mejl [email protected], na odgovarajućem obrascu.

Ministarstvo finansija će, u saradnji sa CBCG, razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Cilj izmjena je otklanjanja prepreka za jednake uslove pružanja platnih usluga za sve pružaoce platnih usluga, koji je od posebnog značaja nakon donošenja odluke o proširenju geografskog obuhvata SEPA na Crnu Goru, koje će po očekivanjima biti omogućeno do kraja ove godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije