fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDamjanović predao dužnost Petričević

Damjanović predao dužnost Petričević

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda i carina, Aleksandar Damjanović danas je u prostorijama te institucije predao dužnost novoimenovanoj vršiteljki dužnosti direktora, Mileni Petričević.

Sastanku upriličenom povodom primopredaje dužnosti pored Petričević i Damjanovića prisustvovali su ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, državni sekretari Janko Odović i Branko Krvavac, kao i članovi Komisije za primopredaju dužnosti Biljana Peranović, Dragan Janković i Biljana Jelić.

„Tokom sastanka prezentovani su dosadašnji rezultati Uprave, kao i vizija daljeg razvoja Uprave u pravcu ostvarenja strateških ciljeva modernizacije i unapređenja efikasnosti rada jedne od najvažnijih institucija u sistemu javnih finansija“, navodi se u saopštenju.

Prilikom susreta, Spajić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Damjanovićem i zahvalio mu na doprinosu u njihovom zajedničkom radu u korist građana.

Spajić je poželio uspjeh Damjanoviću i izrazio nadu da će njihova saradnja biti nastavljena, te da će Damjanović nastaviti da doprinosi crnogorskoj ekonomiji u budućnosti.

Spajić je, prilikom posjete Upravi, održao i radni sastanak sa Petričević, sa kojom je razgovarao o planu rada Uprave prihoda i carina i reformama, koje je neophodno sprovesti u oblastima iz nadležnosti rada Uprave.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije