fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrnogorka predsjednica Rebuilding.travel organizacije za Balkan

Crnogorka predsjednica Rebuilding.travel organizacije za Balkan

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Međunarodna turistička organizacija, Rebuilding.travel, koja se bavi obnovom turizma i putovanja širom svijeta usljed Covid-19 pandemije, imenovala je Aleksandru Gardašević-Slavuljicu iz Crne Gore za svoju regionalnu predsjednicu za Balkan.

Iz organizacije, koja se bavi uticajem Covid-19 na hotelijerstvo i avio-saobraćaj, saopšteno je da je to prvo sprovedeno regionalno imenovanje.

Imenovanje Gardašević-Slavuljice je predstavljeno na online konferenciji održanoj u prisustvu predstavnika iz 117 zemalja. Takođe, imenovanje je ozvaničeno i objavom članka o Aleksandrinoj poslovnoj biografiji na prestižnom portalu, eTN – Global Travel Industry News, koji prati aktuelnosti iz svijeta turizma i putovanja.

Kako prenosi eTN, Gardašević-Slavuljica je počasna konzulka Sejšela u Crnoj Gori. Prepoznata je kao strastvena liderka koja garantuje uspjeh svakom biznisu. Ima veliko iskustvo u marketingu, korporativnim komunikacijama i ljudskim resursima, sprovođenim u zahtjevnim poslovnim ambijentima.

Gardašević-Slavuljica je često pokazivala sposobnost uspješnog bavljenja kriznom komunikacijom u situacijama kada je korporativni ugled bio pod rizikom. Sprovođenjem integrativnog marketinga koncepta (IMC) nalazi rješenja za kompleksne situacije.

Gardašević-Slavuljica, kako se navodi u članku, ima izuzetno iskustvo u oblastima avijacijski marketing, marketing u hotelijerstvu, integrisane marketing komunikacije, digitalni marketing, brend i korporativni identitet, globalne i kampanje tržišnih segmenata, krizno komuniciranje, saradnja sa međunarodnim marketing i kreativnim agencijama, odnosi sa međunarodnim medijima.

Ona je radila u Montenegro Airlinesu (MA), Vladi Sejšela, kao i mnogim stranim kompanijama. Trenutno se bavi konsaltingom i savjetovanjem menadžmenta iz oblasti turizma.

Osnivač organizacije Rebuilding.travel, Juergen Steinmetz rekao je za eTN – Global Travel Indsutry News da im je izuzetno zadovoljstvo da se sa Aleksandrom pozicioniraju na veoma značajno evropsko područje, kao što je Balkan.

“Oduševljeni smo što Aleksandra učestvuje u našoj mladoj inicijativi obnove turizma usljed Covid-19”, rekao je Steinmetz.

Međunarodna pro-turistička organizacija osnovana je u januaru u cilju suočavanja sa izazovima u oblasti turizma, prije svega hotelijerstva i avio saobraćaja, koji su stradali usljed Covid-19 pandemije.

Članovi organizacije su turistički eksperti, ministri, predstavnici nacionalnih turističkih organizacija, kao i akademici iz 117 zemalja.

Rebuilding.travel putem online konferencija, konsultacija, seminara, kreira i predlaže rješenja za oporavak turizma uz strogo poštovanje normi i brigu, prije svega, o zdravlju stanovništva.

Rebuilding.travel stvara šansu da se zbog Covid-19 situacije, turizam transformiše u proftabilnu i održivu industriju.

Najčitanije