fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCentreVille Hotel & Experiences proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori

CentreVille Hotel & Experiences proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – World Travel Awards (WTA) proglasio je CentreVille Hotel & Experiences vodećim hotelom u Crnoj Gori za ovu godinu.

Iz hotela su saopštili da WTA ima svojevrsni status turističkog oskara i smatra se prestižnom nagradom u turizmu, koja se dodjeljuje 27. godinu zaredom za brojne kategorije u hotelijerstvu, avio saobraćaju i ostalim turističkim uslužnim djelatnostima.

U konkurenciji za vodeći hotel u Crnoj Gori za ovu godinu bili su hoteli iz Podgorice i sa primorja.

Generalna menadžerka CentreVille Hotel & Experiences, Jelena Ognjenović, kazala je da taj hotel još jednom potvrđuje visoku poziciju na crnogorskom tržištu.

“Nakon nagrade International Hospitality Awards za najbolji poslovni hotel sa četiri zvjezdice u prošloj godini, koja nam je stigla u martu, dobili smo još jedno priznanje od World Travel Awards za ovu godinu. Sa ovakvim priznanjima dodatno promovišemo naš hotel i Crnu Goru kao turističku destinaciju”, navela je Ognjenović.

Prema njenim riječima, nagrade sa stranog terena su posebno značajne, jer predstavljaju priznanje međunarodne javnosti i dodatno ih inspirišu da pružaju izvrsne usluge i najkvalitetniji ugođaj za svoje cijenjene goste.

WTA je osnovana 1993. godine kako bi odavala priznanje, nagradila i proslavila izvrsnost u svim sektorima turističke industrije. WTA je globalno prepoznata kao krajnje obilježje kvaliteta, a pobjednici postavljaju mjerila kojim teže svi ostali.

WTA svake godine pokriva svijet nizom regionalnih ceremonija na kojim se proslavlja pojedinačni i kolektivni uspjeh unutar svake ključne geografske regije sa ovogodišnjom glavnom ceremonijom u Moskvi.

Najčitanije