fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBudva metropola crnogorskog turizma

Budva metropola crnogorskog turizma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dugoročno i strateški usmjereno ulaganje u Budvu, gradsku infrastrukturu i turističku ponudu, doprinijeli su njenoj prepoznatljivosti kao metropole crnogorskog turizma, saopštio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Budva kazao da je uvjeren da će se trend održivog razvoja nastaviti i da će Budva epitet prestižne turističke destinacije očuvati u vremenu sve veće konkurencije i rastuće ponude.

„Učvršćivanje stabilnosti i obnova funkcionalnosti državnih institucija, kao i kontinuirano unapređenje poslovnog ambijenta, put su za sticanje povjerenja straških partnera, uz čiju pomoć ćemo lakše i brže realizovati razvojne ambicije Budve i naše države“, naveo je Đukanović.

On je, kako je saopšteno iz Službe za inofrmisanje predsjednika, čestitku uputio predsjedniku Opštine Milu Božoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Nikoli Jovanoviću, odbornicima i svim građanima Budve, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Nesebična žrtva građana Budve za antifašističku ideju i oslobođenje grada i države, predstavlja kontinuitet privrženosti žitelja ovog kraja crnogorskoj slobodarskoj ideji, kao i temelj kasnijoj obnovi nezavisnosti Crne Gore i uspjesima ostvarenim nakon toga, članstvu u NATO-u i napretku u pregovorima o članstvu u Evropsku uniju (EU)“, zaključio je Đukanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije