fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBritanski novinar u posjeti Crnoj Gori

Britanski novinar u posjeti Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) podržala je boravak britanskog novinara i vlasnika medijske grupe iz Velike Britanije, koji je u organizaciji Luštica Bay Montenegro boravio u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Riječ je o Xavier Calloc’h – novinaru dva luksuzna časopisa Family Office Investor i Yacht Investor čiji su tiraži po 22 hiljade primjeraka, kao i vlasnik britanske medijske kuće Investor Media.

„Cilj njegove posjete je upoznavanje sa raznovrsnom turističkom ponudom, nakon čega će predstaviti ljepote naše zemlje u vidu članka koji će biti objavljen u tri publikacije“, navodi se u saopštenju.

Calloc’h je kazao da ga je ljubaznost domaćina i gostoprimstvo ostavilo bez daha.

„Dočekali su me s osmijehom na licu i ne mogu dovoljno istaći koliko su se trudili da uživam u svakom trenutku. Tu atmosferu je upotpunila i hrana, najukusnija koju sam probao u životu“, poručio je Calloc’h.

U periodu od 19. decembra do 23. decembra, britanski novinar je imao priliku da obiđe crnogorsko primorje i uživa u Luštici Bay kao nautičkoj i jahting destinaciji. Prema njegovim riječima, posebno impresionira dugačka obala i stari primorski gradovi.

„Ova zemlja ima nešto posebno, nešto što morate doživjeti da biste zaista shvatili. Postoji još toliko toga za istražiti i definitivno moram ponovo posjetiti ovu zemlju“, rekao je Calloc’h.

Novinar je posjetio i sjever zemlje, te je uživao u ljepotama Crnog jezera i kanjona rijeke Tare. Ističe da ga posebno mame adrenalinska iskustva poput ziplajna i raftinga, te da će te aktivnosti uvrstiti u plan sledećeg putovanja.

Family Office Investor i Yacht Investor su britanski časopisi, koji su posvećeni jahtingu i sektoru upravljanja luksuznom imovinom. Sadržaj čitaju profesionalci pomorske industrije i njihovi postojeći i budući klijenti širom svijeta. Imajući u vidu značaj navedenih medija, očekuje se da će objavljeni članci doprinijeti boljem pozicioniranju Crne Gore kao turističke destinacije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...